UYELIK KITAP SIPARISI ILETISIM FORMU

SİTELERİMİZ

Kilonuza göre günlük su ihtiyacınızı hesaplayın.

İstanbul İçin Hava Durumu
İSTANBUL

Kaynak:
www.meteor.gov.tr

Ziyaretçi: 2946103

SİTE İÇİ ARAMA
Konularda
Makalelerde
Yayınlarda
Haberlerde

Değerli eğitimciler,

Türkiye'de pek çok alanda olduğu gibi su konusunda çocuklarımızı, gençlerimizi yeterince eğitemediğimiz bir gerçektir. Çocuklarımızın su ve temiz enerji konularında eğitilmesi için elinden gelen gayreti gösteren Su Vakfı, şimdiye kadar pek çok okulda eğitici seminerler verdi. Bu seminerlerde su, hidrojen ve temiz enerji konuları, üniversite öğretim üyelerinin ağzından genç nesile aktarılıyor. Web sitemizde bu sunumları inceleyebilir, eğitim malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca Su Vakfı seminerlerinden okullarınızın da faydalanmasını istiyorsanız, başvuru formumuzu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

SU VAKFI: Libadiye Caddesi Doğanay Sokak No:6 Kat:4 34697 Üsküdar - İstanbul Tel: (216) 412 3383 Faks: (216) 412 3390
Kroki için tıklayınız.