22 Mart 2006 Dünya Su Günü için basın toplantısı düzenledik

22 Mart Dünya Su Günü münasebetiyle Su Vakfı Genel Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısına çok sayıda basın mensubu katıldı. Su Vakfı Başkanı Prof. Dr. Zekai Şen, gündemdeki su savaşları gibi konulara değinerek “Tarihte su savaşları olmadı, gelecekte de çıkacağını sanmıyoruz. Ama büyük güçlerin yönlendirmesiyle bir takım hadiseler meydana gelebilir. Oyuna gelmemek lazım” şeklinde konuştu.

Su Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi Selami Oğuz ise sel felaketlerini önlemedeki yetersizliğimize dikkat çekti ve “Her yıl erozyon yüzünden 500 milyon ton tarım toprağımız yok oluyor. Sularımız süratle kirleniyor” dedi.
Su Vakfı Başkanı Prof. Dr. Zekai Şen’in Basın Bildirisi için tıklayınız.
Su Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi Selami Oğuz’un Basın Bildirisi için tıklayınız.