3. Ulusal Taşkın Sempozyumu

29-30 Nisan tarihlerinde yapılan 3. Ulusal Taşkın Sempozyumu´na Su Vakfı da katıldı.

Ulusal Taşkın Sempozyumu´nun üçüncüsü DSİ Genel Müdürlüğü´nün koordinasyonu ve Su Yönetimi, Orman, Meteoroloji, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüklerinin katkılarıyla, 29-30 Nisan 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu´nun yaptığı sempozyumda Su Vakfı Başkanı Zekai Şen ilgili oturumlara katılırken, Fuar alanında kurulan Su Vakfı standında yayınlarımız okuyucularla buluştu.

Açılış oturumun ardından fuar alanını gezen Bakan Eroğlu, o sırada standda bulunan Vakıf Başkanımız Zekai Şen ile bir süre sohbet etti.