Alman konsolostan Su Vakfı'na ziyaret

Almanya'nın İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Peter von Wesendonk, Su Vakfı'nı ziyaret etti. Vakıf faaliyetleri hakkında Su Vakfı Başkanı Prof. Dr. Zekai Şen'den bilgi alan konsolos, vakıfta yürütülen proje ve çalışmalardan çok etkilendiğini belirtti.

İstanbul'da su yönetiminin geleceğine dair açıklamalarda bulunan Başkan Şen, konsolosa iade-i ziyarette bulunacağını dile getirdi. Alman Konsolosu Wesendonk'a vakıf yayınları arasında çıkan kitaplardan hediye edildi.

(11.6.2008)