Başkanımız SGK Çalışanlarına Bulanık Mantık Anlattı

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü´nün düzenlediği hizmet içi eğitimler kapsamında Vakıf Başkanımız Zekai Şen, SGK personeline "Bulanık Mantık" konulu bir seminer verdi.

11 Eylül 2012 Çarşamba Saat 14.00 - 16.30 saatleri arasında Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi´nde gerçekleşen ve İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Mehmet Yiğitbaşı’nın açılış konuşmasıyla başlayan seminer sonunda Prof. Dr. Zekai Şen’e teşekkür plaketi taktim edildi. Seminere İl Müdür Yardımcıları Tarık Şahin, Kasım Karakaş, Ahmet Erdoğan, Salih Köroğlu, Merkez Müdür ve Müdür Yardımcılarıyla birlikte üç yüzün üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanı katıldı.