Dünya Su Günü'nde Bursa'da Uluslararası Kongre

Dünya Su Günü etkinliği kapsamında, tertipleyenler arasında Su Vakfı´nın da bulunduğu Uluslararası Su Kongresi Bursa´da yapıldı.

Üç gün süren Kongre´de yurt içi ve yurt dışından pek çok konuşmacı bildirilerini sunma fırsatı buldu.

Bu yılki kongrenin ana konusu Sürdürülebilir Su Yönetimi ve Kentlerin Geleceği olarak seçildi.

Açılış töreninde Su Vakfı Başkanı Sn. Zekai Şen de bir konuşma yaptı. Konuşmasına, konukları bir kaç dilde selamlayarak başlayan Şen daha sonra suyun öneminden bahsetti.

Kongreye Su Vakfı´nın hem idarecilerinden hem de gönüldaşlarından pek çok uzman bildiri ve konferanslar ile katıldılar.

Ayrıca Su Vakfı yayınlarının ve çalışmalarının tanıtıldığı Su Vakfı standı da fuar alanında ziyaretçilerini ağırladı.