Gazeteci-Yazar Ayşe Böhürler vakfımızı ziyaret etti

Gazeteci-Yazar Ayşe Böhürler, Vakfımızı ziyaret ederek Başkan Prof. Dr. Zekai Şen'den vakıf faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vakfımızın varlığından geç haberdar olduğu için üzüntüsünü dile getiren Böhürler, suyla ilgili böyle bir vakfın kurulmuş olmasından dolayı çok memnun kaldığını söyledi. Böhürler, bundan böyle Su Vakfı'nın faaliyetlerinin tanıtılmasında ve daha geniş kitlelere duyurulması konusunda bir medya mensubu olarak her türlü desteği sağlayacağını belirtti. Vakıf yayınlarını inceleyen Böhürler, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Prof. Dr. Zekai Şen'e ve diğer vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

(11.6.2008)