İçme ve Kullanma Suyunu Tanıma ve Koruma Eğitimi

6. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen İçme Ve Kullanma Suyunu Tanıma Ve Koruma Eğitimi başladı.

Su Vakfı´nın Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında 6. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği İçme Ve Kullanma Suyunu Tanıma Ve Koruma Eğitimi DSİ 14. Bölge Müdürlüğü tesislerinde başladı.

Etkinliğe 20 öğrenci ile 5 eğitmen katılıyor. Proje kapsamında öğrencilere içme ve kullanma suyunun önemi ve doğru kullanımı çeşitli aktivitelerle anlatılıyor. Ayrıca İstanbul´daki bazı önemli su tesislerine geziler düzenleniyor.

8 gün sürecek olan etkinlik 1 Şubat Pazartesi günü kapanış programıyla sona erecek.