III. Türkiye İklim Değişikliği Kongresi TİKDEK 2013 Yapıldı

Su Vakfı´nın öncülüğünde 3-5 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenen III. Türkiye İklim Değişikliği Kongresi, İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi´nde tamamlandı.

3 Haziran Pazartesi sabahı açılış oturumuyla başlayan kongrede, üç gün boyunca 45 bildiri ve 11 poster sunumunun yanında yurt içi ve yurt dışından davet edilen çağrılı konuşmacılar da bilgi paylaşımında bulundu.

Kongreyi İstanbul Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, DSİ Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İSKİ, Meteoroloji Mühendisleri Odası, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da destekledi.

Kongre ile ilgili daha detaylı bilgi için tıklayınız.