Macaristan’da Su Zirvesine katılıyoruz

Budapeşte Su Zirvesi´ne katılan bilim adamları arasında Vakıf Başkanımız da bulunuyor.

Macaristan Hükümeti tarafından 8-11 Ekim tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlen “Budapeşte Su Zirvesi” adlı organizasyona, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ile birlikte katılan bilim heyetinde Su Vakfı Başkanı Sayın Zekai Şen de bulunmuştur.

BM üyesi ülkelerin, suyla ilgili saygın uluslararası kuruluşların, özel sektör temsilcilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve bilim adamlarının davet edildiği zirve, “Küresel Sürdürülebilir Gelişme Yolunda Su ve Sanitasyonun Rolü” konusunda düzenlenmiştir.