Nevşehir Üniversitesi Kütüphanesi´ne Kitap Bağışı

Su Vakfı, Nevşehir Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından organize edilen International Conference on Environmental Science and Technology (ICOEST’2013 – Cappadocia) isimli uluslar arası kongreye verdiği destek kapsamında, Üniversite merkez kütüphanesine 200 adet kitap bağışında bulundu.

Su Vakfı’nın bağışladığı kitaplar Yrd. Doç. Dr. Serkan Şahinkaya, Yrd. Doç. Dr. Seval Aras ve Yrd. Doç. Dr. Erkan Kalıpcı tarafından Üniversite´nin Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı görevlilerine teslim edildi.

Detaylar için tıklayınız.