Su Vakfı'ndan Ebru Sergisi

Su Vakfı'nın her yıl Vakıflar Haftası münasebetiyle düzenlediği ebru ve su terazileri fotoğraf sergisi sona erdi.

Klasik ebrunun ustaları Hezarfen Ahmet Efendi, Necmettin Okyay Efendi ve Mustafa Düzgünman'ın fedakarlıklarıyla günümüze taşınmış olan ebru geleneğine sadık kalarak çalışmalarına kendi atölyesinde devam eden Ali Saraç'ın "Sudan İşler" isimli ebru sergisi ve Su Vakfı Danışmanı Mesut Öztürk'ün "Su Terazileri" konulu fotoğraf sergisi 9-15 Mayıs 2006 tarihleri arasında Beyazıt Kütüphanesi'nde sanatseverlerle buluştu.