Su Vakfı'ndan Sakaryalı öğrencilere seminer

Su Vakfı'nın eğitim seferberliği bütün hızıyla sürüyor. Su ve iklim değişikliği konusunda öğrencilerin bilinçlenmesi amacıyla sürdürülen eğitim programı kapsamında Su Vakfı tarafından görevlendirilen İTÜ Öğretim Üyesi Ahmet Duran Şahin, 22 Kasım 2007 Perşembe günü, Sakarya'nın Kocaali bölgesinde Anadolu Kalkınma Vakfı İlköğretim okulunda seminer verdi. 300 civarında ilk ve orta dereceli okul öğrencisinin katıldığı seminer programında su tasarrufu ve iklim değişikliği konularında öğrencilere bilgi verildi. Seminerin ardından okul müdürü Mustafa Çuhadar, Su Vakfı yetkililerine Melen projesinin yürütüldüğü bölgeyi gezdirdi.