Su Vakfı’ndan susuz köye yardım

Su Vakfı, sosyal faaliyetler kapsamında düzenlediği “Susuz Köylere Su” kampanyası çerçevesinde Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı Sarpun köyüne su yardımı yaptı.

Vakıf proje kapsamında Sarpun köyüne bağlı Merkez, Kocaoğlu ve Aşağı Sarpun mahallelerine 3 adet 30 metreküplük gömme depo yaptırarak söz konusu mahallelerin su ihtiyacını giderdi. Su Vakfı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada bu tür faaliyetlerin devam edeceği ve ülkede susuz köy kalmamasının hedeflendiği bildirildi.