Taşkın Kısa Kursu Sona Erdi

Vakfımız tarafından 9-12 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen "Taşkın
Model Tahmin Erken Uyarı ve Planlama Yöntemleri" konulu kısa kurs sona erdi.

Dört gün süren kısa kursta temel teorik ilkeler, pratikte karşılaşılan taşkın sorunları ve bunların sözel ve sayısal olarak yerli bilgisayar yazılımları ile açıklamaları yapıldı.
İlk iki gün temel ilkeler, üçüncü günü kullanılan yöntemler ve sonuncu günde uygulamalara yönelik sunumlar yapıldı. Katılımcıların çalıştıkları ortamlarda karşılaştıkları sorunlara bilimsel cevapların verilmesine çalışıldı.

Program teoriden ziyade dünyanın değişik ülkelerinde yapılmış pratik uygulamaları
içeriyordu.
Kısa kursda konular Vakıf Başkanımız Prof. Dr. Zekâi Şen tarafından işlendi.

Kursun sonunda katılımcılara sertifikaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ali UYUMAZ tarafından verildi.

Kurstan görüntüler için tıklayınız.