TİKDEK 2017 Tamamlandı

4. Türkiye İklim Değişikliği Kongresi TİKDEK 2017 5-7 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Güney Yerleşkesi salonlarında tamamlandı.
Su Vakfı'nın önderliğinde gerçekleştirilen kongrenin 5 Temmuz Çarşamba günkü açılış oturumunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar "İklim Değişikliğiyle Mücadelede Paris Anlaşması ve Marakeş Müzakereleri" hakkında bilgi verdi.
İlk gününü ikinci oturumunda ise Su Vakfı Başkanı ve Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Zekâi Şen, Su Vakfı İklim Değişikliği Model ve Yazılımıyla Türkiye Yağışlarının Öngörülerini anlattı.
Daha sonra CNNTürk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli İklim Değişikliği ile Basın ve Medya arasındaki ilişkiden bahsetti.
Üç gün süren kongre 7 Temmuz Cuma günkü oturumlarla sona erdi.
Kongre ile ilgili daha detaylı bilgi için tıklayınız.
Kongreden görüntüler için tıklayınız.