Zekâi Şen Kocaeli´de iki konferans verdi

Su Vakfı Başkanı Zekai Şen 28 Mart 2013 Perşembe 13.30 ve 19.00´da Kocaeli´de iki konferans verdi.

Konferanslardan ilki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin konuğu olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu´nda Saat 13.30-16.00 arasında gerçekleşti. Konferansın başlığı "Yerel Yönetimler, İklim Değişikliği ve Su Kaynakları".

İkinci konferans ise saat 19.00´da İlim Yayma Cemiyeti ve Kocaeli İl Müftülüğü´nün konuğu olarak Yunus Emre Kültür Merkezi´nde (DOLPHIN AVM - İZMİT) gerçekleşti. Bu konferansın konusu ise "Bilimsel ve Manevi Açıdan Zemzem Suyu" oldu.