SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
Kitabın Yazarı : NALAN GÖKOĞLU
Boyutları : 160x240 mm
Sayfa Sayısı : 157
Basım Yılı : 2002
ISBN :
KDV Dahil Fiyatı : 15.00 TL

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Kitabı İçindekiler

  • Su Ürünleri İşleme Teknolojisine Giriş
  • Su Ürünleri Etinin Bileşimi
  • Su Ürünlerinde Kalite Değişimleri
  • Su Ürünleri İşlemede Ön İşlemler Teknolojisi
  • Su Ürünlerinde Soğutma Teknolojisi
  • Su Ürünlerinde Dondurarak Muhafaza Teknolojisi
  • Su Ürünlerinde Dumanlama Teknolojisi
  • Tuzlanmış Su Ürünleri Teknolojisi
  • Kurutulmuş Su Ürünleri Teknolojisi
  • Su Ürünlerinde Marinat Teknolojisi
  • Su Ürünlerinde Isıl İşlemli Konserve Teknolojisi
su vakfı
SU VAKFI'NIN AMACI

Vakfımız suyun kişi, toplum ve canlı hayatındaki önemini insanımıza anlatmak, suyun en verimli şekilde kullanılmasını sağlamak, su sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak amacıyla kongre, panel, konferans ve sempozyumlar düzenlemektedir.