;

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA); Gıda ve Beslenme Çalışma Grubu organizasyonuyla, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ev sahipliği ile İstanbul’da 24 Mayıs 2024 tarihinde Gıda, Su Kaybı ve İsrafı temalı “TÜBA-VII. Gıda ve Sağlıklı Beslenme Sempozyumu" nu düzenleyecektir. Gıda ve su kaynaklarının korunması, sürdürülebilir kullanımı ve israfın azaltılması konularında farkındalık yaratmak, gıda ve su kayıplarının nedenlerini, etkilerini ve bu sorunları azaltmak için uygulanabilecek stratejileri ele almak amacıyla düzenlenen etkinliğin sonuçlarını içeren rapor yayınlanarak kamuoyuyla paylaşılacaktır. Sempozyum programı hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

 


Benzer İçerikler

Büyük Bi̇r Coğrafyada Varlık Gösteren Türk Dünyası’nın Ortak Mi̇rası Olan Su Kaynaklarının Geleceği̇ Bölge Ülkeler Ve Tüm Dünya İçi̇n Oldukça Önemli̇d...

22 Mart Dünya Su Gününde “Suya Duyarlı, Sürdürülebi̇li̇r Kentsel Dönüşüm” Öneri̇leri̇ Büyük Kısmı Akdeni̇z İkli̇m Kuşağında Yer Alan Türki̇ye, 21. ...

İ̇stanbul Tekni̇k Üni̇versi̇tesi̇ Uçak Ve Uzay Bi̇li̇mleri̇ Fakültesi̇ Meteoroloji̇ Mühendi̇sli̇ği̇ Bölümü, Türki̇ye'de Alanında Tek Olan 10. Uluslara...
;